cropped-cropped-logo-geel-120x120-1.png
Nieuwsbrief 5-2022

Inleveren loten Clubloterij!

Een verzoek van de activiteitencommissie. Wil iedereen die zijn boekjes van de loterij nog niet heeft ingeleverd, dit uiterlijk deze week doen. Het inleveren van de boekjes kan tijdens trainingstijden in de dojo.
IMG_1908
  • Sint bij de judo
Op dinsdag 29 november komen Sint & Piet een bezoekje brengen aan de judoka’s van groep 1 t/m 3 in de Dojo. Het zou fijn zijn als alle judoka’s om 18.15 uur aanwezig kunnen zijn in judopak wat ze thuis al aandoen, zodat wij op tijd klaar zijn als Sint & Piet komen. Zou Piet het aandurven om te komen judoën of houdt hij zich toch schuil achter de Sint? Wie weet hebben ze nog een klein cadeautje bij zich voor de judoka’s. Ouders en broertjes/zusjes zijn welkom om te kijken. Mits er geen maatregelen gelden op dat moment. Wij zwaaien Sint & Piet uit en om 19.30 uur kun je weer opgehaald worden. Wij hebben er heel veel zin in, hopelijk jullie ook. Tot dan, vergeet niet deze datum alvast in de agenda te schrijven.
  • Dobbelspel groep 4/5/6
Voor de judoka’s van groep 4,5 en 6 wordt er op vrijdagavond 2 december een gezellig dobbelspel avond georganiseerd.

Iedere judoka zorgt voor een cadeautje van €5,- wat voor iedereen geschikt is. Het cadeautje moet je 2 december ingepakt meebrengen. Met deze cadeautjes gaan we een spel spelen. Aan het eind van de avond ga je in ieder geval met een cadeautje naar huis. Er wordt gezorgd voor een hapje en een drankje.

Tijdens deze avond verwachten we geen publiek.

Briefjes worden deze week uitgedeeld. Graag de antwoordstrook inleveren voor 28 november

Groep 4: 18.30 uur tot 19.30 uur
Groep 5 en groep 6: 19.30 uur tot 20.30 uur

sint en piet
Training 5 december

In verband met Sinterklaasavond zullen er op maandag 5 december geen trainingen plaatsvinden. Wij wensen iedereen alvast een fijne Sinterklaastijd!
Kerstvakantie

Voor kerst trainen we t/m dinsdag 22 december. Daarna gaan we lekker genieten van de kerstvakantie en de jaarwisseling. Vanaf maandag 9 januari zullen de trainingen dan weer hervat worden.
Kerst
Sponsorbord Vrienden van Budoclub Schijndel

Voor slechts 50 euro per jaar kan uw bedrijf vriend van Budoclub Schijndel worden. Aanmelden kan via bestuur@budoclubschijndel.nl of via Bert in de dojo. Bij de jaarlijkse clubloterij wordt de bedrijfsnaam ook op het lot vermeld.

Help je mee?

Sponsorkliks!


Door op onderstaande link te klikken gaat u naar de website van Sponsorkliks. Als u daar doorklikt naar de webwinkel van uw keuze en u doet daar vervolgens een aankoop dan ontvangt Budoclub Schijndel hiervoor provisie. Deze wordt beschikbaar gesteld aan onze AC. Dus hoe meer u op deze manier besteld bij uw favoriete webshop, hoe hoger het bedrag dat de AC ontvangt! Daar worden weer leuke dingen mee gedaan voor judoka’s.

Je kunt deze link ook in je favorieten zetten of als startpagina op je telefoon. Zo vergeet je het niet om de Budoclub Schijndel te sponsoren.

https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=8000&mc=app&cn=nl&ln=nl

Schermafbeelding 2022-09-04 om 20.11.59
Email Marketing Powered by MailPoet