cropped-cropped-logo-geel-120x120-1.png

Nieuwsbrief 1-2023

In deze nieuwsbrief van 2023 weer een aantal belangrijke onderwerpen waarover we jullie graag informeren. Lees deze nieuwsbrief daarom eens rustig door. Mocht je nog vragen hebben naar aanleiding van deze nieuwsbrief dan kan je een mail sturen naar: bestuur@budoclubschijndel.nl
Incasso

Graag willen wij u er attent op maken dat komende week de incasso voor de 1e periode van dit jaar bij de bank zal worden aangeboden. Het bedrag zal enkele dagen daarna van uw rekening worden afgeschreven. Voor jeugdleden bedraagt de contributie €50,- per periode, voor senior-leden is dit €60,- per periode.
Judo Examens

Binnenkort zijn er weer Judo Examens. Judoka’s krijgen van de trainers een briefje mee waarop staat wanneer en hoe laat ze verwacht worden. Publiek is welkom om te komen kijken, wij verzoeken u wel vriendelijk om stilte tijdens de examens.
De kosten voor het examen kan bij voorkeur per pin of contant worden voldaan bij de examencommissie na afloop van het examen.
SONY DSC
Ippontraining

Deze trainingen zijn bedoeld voor judoka’s die erg fanatiek zijn, lekker er tegenaan willen en soms deelnemen aan wedstrijden. De trainers maken de selectie van de judoka’s die worden uitgenodigd.
Aankomende regiotoernooien

De volgende regiotoernooien staan de komende periode op de agenda. Meer informatie over de regiotoernooien is te verkrijgen via de groepsouders of trainers. Je kan ook een mail sturen naar: info@budoclubschijndel.nl

12 februari Rosmalen
2 april Den Dungen
4 juni Schijndel

Pinautomaat

Nieuw in onze dojo een pin automaat voor betalingen van pakken, toernooi inschrijvingen, examens etc.Onze voorkeur gaat uit naar pintransacties echter contant is ook mogelijk.
PinnenJaGraag_Hangbord_370x255mm
AC nieuws

De activiteitencommissie van Budoclub Schijndel bestaat op dit moment uit drie leden, Chantal (mama Lars & Thijs groep 3), Renske (mama Niene groep 3), Debbie (mama Lars groep 5/6 & Ize groep 3). Wij zijn op zoek naar 1 of 2 nieuwe leden, om samen leuke activiteiten te organiseren voor alle leden van de Budoclub. Tijdens het organiseren van de activiteiten werken we samen met de trainers/bestuur. Wij vergaderen ongeveer 1x in de maand. Als je liever niet mee vergadert, maar
wel graag mee wil helpen, daar worden wij ook al blij van. Denk je na het lezen van het stukje, dat is wel iets voor mij, geef het door aan een van ons of stuur een mailtje naar het volgende emailadres ac@budoclubschijndel.nl. Wij nodigen je dan graag een keer uit als wij vergadering hebben, zodat jullie weten wat er allemaal wordt besproken/ gedaan door de activiteitencommissie.

Worstenbroodactie

Het nieuwe jaar is weer begonnen en de judoka’s staan vol enthousiasme weer op de mat. Ook de activiteitencommissie is al volop aan het brainstormen voor komend seizoen. De eerste activiteit staat al gepland. De worstenbroodjesactie wordt mede gesponsord door slagerij Dennis van de Ven.
Alle judoka’s krijgen in de week van 30 januari t/m 4 februari een brief mee om t.b.v. de verkoop. De worstenbroodjes kosten €7.50 voor 5 stuks, hiervan gaat €1.50 naar onze club zodat wij weer leuke activiteiten te organiseren. Wij hopen dat er heel veel worstenbroodjes verkocht worden.
In de week van 27 februari t/m 4 maart moeten de verkoop formulieren inclusief geld (contant of pin) ingeleverd worden in de dojo.
De worstenbroodjes kunnen worden opgehaald op vrijdag 31 maart of zaterdag 1 april, de tijden volgen nog.
Succes met het verkopen! Zet hem op! Wie de meeste heeft verkocht krijgt een presentje.

Save the date Paas activiteit

Het duurt nog even, maar wij willen dit al wel met jullie delen. De judoka’s van groep 1,2 en 3 mogen op vrijdag 31 maart paaseieren komen zoeken met de paashaas. Schrijf deze datum alvast op, meer informatie volgt nog via een brief.
Jaarplanning meer activiteiten volgen later

Januari 31 Examens
Februari 3 en 4 Examens
12 Regiotoernooi Rosmalen
20 t/m 26 Geen training ivm carnavalsvakantie
27 en 28 Inleveren formulier worstenbroodactie
Maart 3 en 4 Inleveren formulier worstenbroodactie
24 en 25 Ouder/kind training
31 Paasactiviteit Groep 1 + 2 + 3
31 Ophalen worstenbroodjes
April 1 Ophalen worstenbroodjes
2 Regiotoernooi Den Dungen
8 en 10 Geen training i.v.m. Pasen
24 t/m 30 Geen training i.v.m. meivakantie
Mei 1 t/m 7 Geen training i.v.m. meivakantie
29 Geen training i.v.m. Pinksteren
Juni 4 Regiotoernooi Schijndel
worstenbrood
Sponsorbord Vrienden van Budoclub Schijndel

Voor slechts 50 euro per jaar kan uw bedrijf vriend van Budoclub Schijndel worden. Aanmelden kan via bestuur@budoclubschijndel.nl of via Bert in de dojo. Bij de jaarlijkse clubloterij wordt de bedrijfsnaam ook op het lot vermeld.
Vrienden van Budoclub Schijndel, Sponsors

Help je mee?

Sponsorkliks!


Door op onderstaande link te klikken gaat u naar de website van Sponsorkliks. Als u daar doorklikt naar de webwinkel van uw keuze en u doet daar vervolgens een aankoop dan ontvangt Budoclub Schijndel hiervoor provisie. Deze wordt beschikbaar gesteld aan onze AC. Dus hoe meer u op deze manier besteld bij uw favoriete webshop, hoe hoger het bedrag dat de AC ontvangt! Daar worden weer leuke dingen mee gedaan voor judoka’s.

Je kunt deze link ook in je favorieten zetten of als startpagina op je telefoon. Zo vergeet je het niet om de Budoclub Schijndel te sponsoren.

https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=8000&mc=app&cn=nl&ln=nl

Schermafbeelding 2022-09-04 om 20.11.59
Email Marketing Powered by MailPoet