vakantiekl
Beste judoka’s en ouders,

Na al die mooie examens gaan we de laatste judoweek van het seizoen in. Hierbij nogmaals de laatste info voor het einde en het begin van het seizoen.

Laatste week: vriendjestrainingen

In de week van maandag 11 t/m zaterdag 16 juli zijn de laatste trainingen, dan mogen alle judoka’s vriendjes, vriendinnetjes, broertjes, zusjes meenemen voor een leuke gezellige training. Ook als je niemand uitnodigt, kun je gezellig meetrainen.
!Let op! Vrijdag 15 juli trainen groep 4 en 5 samen met de vriendjes van 18.00u tot 19.00u

Judovakantie en opening Japanse zoek- en spelletjestocht

Maandag 18 juli t/m dinsdag 6 september is het judovakantie. Op vrijdag 9 september starten we met een gezamenlijke opening, zie bijgaande flyer voor meer informatie.

We zoeken nog mensen die vos willen zijn of een groepje begeleiden. Je kunt je opgeven door een mail te sturen naar bernie@budoclubschijndel.nl

Start trainingen nieuwe seizoen

Op zaterdag 10 september is het geen judo. We starten met judoen vanaf maandag 12 septembervoor groep 4, 5 en 6. En op dinsdag 13 september groep 1, 2 en 3.

Hele fijne vakantie allemaal!

Groetjes Bestuur en trainers.

Help je mee?

Mail naar: bernie@budoclubschijndel.nl
Screenshot_2022-07-08-17-42-29-39_d7c8e9b8f970f70392f489b48e654578

Foto's uitstapje survival De Hooghei

Wat was het een superdag, heel warm, samenwerken, tokkelen, heel veel drinken, ijsjes, frietjes, elkaar helpen # geslaagd dus

De Activiteiten Commissie had het jaarlijkse uitje georganiseerd, dit keer een survivaldag bij de Hooghei in Berlicum. In vier groepen mochten de judoka’s de spellen en activiteiten gaan doen onder begeleiding van de trainers en judoka’s van groep 6 en ook de oudste judoka’s van groep 5 waren erg behulpzaam bij het helpen van de jongere judoka’s. Heel mooi om te zien zodat een ieder de activiteiten ook kon doen. Tokkelen was niet niks, toen sommigen de toren al zagen moesten ze al slikken, wat een hoogte. Niets moest en proberen mocht sowieso. Hard vloog je door de lucht om aan het einde weer opgevangen te worden en te remmen. Touwtrekken, over banden slingeren van de een naar de volgende, door een soort spinnenweb kruipen, stappen of zelfs duiken zonder de touwen aan te raken. Bij de hogere touwen konden de teamgenoten de lichtste optillen en meehelpen.

Een heerlijk koud ijsje tussendoor en heel veel ranja werd verzorgd door Marga, Debby, Renske en Chantal van de Activiteiten Commissie.

En de sloot was verreweg voor de meesten met dit warme weer erg aantrekkelijk met touwslingeren, op een vlot naar de overkant, klimmen en klauteren en natuurlijk veel plonsen. Daarna was het tijd voor de frietjes en snacks. Honger! dat krijg je dus echt van de activiteiten was te zien

Aangezien het eten lekker vlot verliep was er ook nog even tijd om te voetballen, zelf even rustig wat te spelen of mee te doen met 3 is teveel op het veld.
Veel leuke reacties gehoord dus we kijken terug op een geslaagde dag. Zie hieronder de link voor de foto’s.
Email Marketing Powered by MailPoet