20180824_185852
cropped-cropped-logo-geel-120x120-1.png

Start nieuwe seizoen/Japanse Zoektocht


De judopakken mogen bijna weer uit de kast, de nageltjes geknipt worden, even checken of de nieuwe slip aan de band zit of de nieuwe band is afgestikt. Vanaf maandag 12 september en dinsdag 13 september zien we jullie graag weer met veel zin tegemoet. Op zaterdag 10 september is het geen judo vanwege de gezamenlijke opening op vrijdag.

Opening vrijdag 9 september
Voordat we de judomat opgaan, beginnen we het nieuwe judoseizoen met de Japanse Zoektocht die als het goed is al op jullie planning staat. Een grote groep vrijwilligers heeft zich opgegeven om te helpen als vos of groepsleider, heel fijn.

De judoka’s hoeven zich niet aan of af te melden hiervoor. Als je erbij kunt zijn, zorg dan dat je om 18.15 uur op het grasveldje linksvoor de sporthal bent. Er wordt per judogroep aangegeven waar je je kunt melden. Daar worden alle aanwezige kinderen in groepjes ingedeeld. Gezamenlijk met groepsleiders gaan jullie in de naastgelegen woonwijk op zoek naar Japanse vossen en opdrachten uitvoeren om hiermee puzzelstukjes te verzamelen.

Om 19.45 uur mogen jullie weer opgehaald worden bij de sporthal.

We kunnen alles regelen behalve het weer, dus kijk op vrijdag 9 september op de site of op facebook of het doorgaat. www.budoclubschijndel.nl

We gaan uit van een gezellige opening met z’n allen.

Indien er nog vragen zijn over de opening of trainingen, mail dan naar bernie@budoclubschijndel.nl

Tot volgende week.

Sportieve groet bestuur en trainers

Incasso 3e periode


Graag willen wij u er attent op maken dat komende week de incasso voor de 3e periode van dit jaar bij de bank zal worden aangeboden. Het bedrag zal enkele dagen daarna van uw rekening worden afgeschreven. Voor jeugd is de contributie

Controle gegevens leden

In de komend periode gaan we een controle doen op de in onze admini-stratie geregistreerde persoonlijke ge-gevens van onze leden. Graag willen we met u een check doen op de juistheid van deze gegevens. Iedereen zal hiervoor benaderd gaat worden door bestuur of trainers.

Hartemert

Zondag 28 augustus stond de activiteitencommissie op de Hartemert met het bekende enveloppen-spel. Er was weer gezorgd voor mooie prijzen die gewonnen konden worden. De opbrengst van de Hartemert komt te goede aan onze jeugdleden. De activiteiten commissie wil iedereen die heeft deelgenomen aan het spel bedanken! Dit heeft weer gezorgd voor een mooie opbrengst.

Het bestuur wil iedereen danken voor hun inzet tijdens de Hartemert.


Hartemert

Help je mee?

Sponsorkliks!


Je kunt onze activiteitencommissie helpen met je online bestellingen. Ga via onderstaande button naar de webpagina van Sponsorkliks. Kies de webshop via waar u een bestelling wil gaan doen. Ga vervolgens op de normale manier verder met uw bestelling. U krijgt u normale prijzen en eventuele kortingen. Budoclub Schijndel ontvangt een een bedrag dat we kunnen besteden aan onze jeugd. Dit heeft tot nu toe bijna €600,- opgeleverd voor de aktiviteitencommissie!

Schermafbeelding 2022-09-04 om 20.11.59
Email Marketing Powered by MailPoet