cropped-cropped-logo-geel-120x120-1.png
Nieuwsbrief 4-2022

In deze nieuwsbrief weer een aantal zaken waar wij u aandacht voor vragen. Zo wijzigen de trainingstijden van groep 5 en 6, willen we de kledingvoorschriften voor judoka's nogmaals onder de aandacht brengen, vragen we publiek om rust op de tribune bij de training en nog wat andere zaken die interessant zijn voor onze leden of hun ouders. Wij wensen iedereen veel leesplezier.
Wijziging trainingstijden op vrijdag groep 5 en 6

Vanaf vrijdag 14 oktober zullen groep 5 en 6 samen trainen op vrijdagen van 19.30-20.30 uur. Dit is een tijdelijke oplossing tot de groepen weer voldoende gevuld zijn.
Alle andere trainingstijden blijven hetzelfde.

Klok
Kledingvoorschriften

Voor judoka's die komen trainen of aan wedstrijden deelnemen gelden (kleding)voorschriften. Hieronder lees je waar je als judoka rekening mee dient te houden.

Een judoka heeft
 • Een schoon judopak (judogi) zonder scheuren.
 • De judoband (obi) twee maal rond het middel
 • Frisse adem, schone handen en voeten, korte en schone nagels.
 • Schone haren, lange haren op een staart.
 • Geen sieraden, horloges, ringen, kettingen enz……
 • Geen schoenen of sokken aan op de judomat (tatami).
 • Slippers aan om naar de judomat te lopen.
 • Geen oorbellen in of anders met een pleister afgeplakt.
 • Meisjes/dames hebben een effen wit t-shirt of hemd aan onder de judojas
Stilte op de tribune

Wij vinden het fijn dat er publiek kan komen kijken. Zo krijgt u mee hoe uw kind traint en zich ontwikkelt op de judomat. Hierbij is het wel van belang om stil te zijn of te fluisteren op de tribune voor de concentratie van de judoka’s en trainers. Aangezien de judomat lager in de zaal ligt, klinkt het geluid extra hard door.
stilte
Sponsorbord Vrienden van Budoclub Schijndel

Voor slechts 50 euro per jaar kan uw bedrijf vriend van Budoclub Schijndel worden. Aanmelden kan via bestuur@budoclubschijndel.nl of via Bert in de dojo. Bij de jaarlijkse clubloterij wordt de bedrijfsnaam ook op het lot vermeld.
AC nieuws


 • Club loterij
Het is weer zover, wij starten vanaf 31 oktober met het uitdelen van de boekjes voor de loterij. Iedere judoka krijgt een boekje mee met 15 loten erin. De kosten bedragen
€0.50 per lot. Het zou fijn zijn als alle loten worden verkocht. Als je het leuk vindt om meer loten te verkopen, vraag dan gerust een extra boekje. De verkochte boekjes kunnen van 14 november tot en met 19 november ingeleverd worden. Iedere judoka die een boekje inlevert, krijgt iets lekkers. Er worden mooie geldprijzen weggegeven en wat er over is van de opbrengst komt ten goede voor leuke activiteiten die georganiseerd worden door de activiteitencommissie.

Op dinsdag 13 december om 20.00 uur is de trekking van de loterij in de Dojo. De prijzen worden bij de winnaars thuisgebracht.


 • Sint bij de judo
Op dinsdag 29 november komen Sint & Piet een bezoekje brengen aan de judoka’s van groep 1 t/m 3 in de Dojo. Het zou fijn zijn als alle judoka’s om 18.15 uur aanwezig kunnen zijn in judopak wat ze thuis al aandoen, zodat wij op tijd klaar zijn als Sint & Piet komen. Zou Piet het aandurven om te komen judoën of houdt hij zich toch schuil achter de Sint? Wie weet hebben ze nog een klein cadeautje bij zich voor de judoka’s. Ouders en broertjes/zusjes zijn welkom om te kijken. Mits er geen maatregelen gelden op dat moment. Wij zwaaien Sint & Piet uit en om 19.30 uur kun je weer opgehaald worden. Wij hebben er heel veel zin in, hopelijk jullie ook. Tot dan, vergeet niet deze datum alvast in de agenda te schrijven.

 • Save the date!
Voor de judoka’s van groep 4,5 en 6 wordt er op vrijdagavond 2 december een gezellig dobbel/spel avond georganiseerd. Aanvullende informatie en de uitnodiging hiervoor volgt nog binnenkort.
Oefentraining / Sjors Sportief

Op woensdag 19 oktober van 18.00-19.00 uur is de eerste Sjors Sportief training.
Eveneens is het dan mogelijk om dit uur mee te doen voor vriendjes, vriendinnetjes, broertjes of zusjes die willen kijken of judo voor hen iets is vanaf 5,5 jaar. Om aan te melden kan een mailtje gestuurd worden met naam en leeftijd naar: info@budoclubschijndel.nl
Herfstvakantie

Tijdens de herfstvakantie zijn er geen judotrainingen vanaf maandag 24 oktober tot en met zaterdag 29 oktober. Maandag 31 oktober beginnen de trainingen weer.

Vakantie opgeschreven
Regiotoernooien

Ongeveer een keer in de maand wordt er in de regio een vriendschappelijk toernooi georganiseerd waarbij per toernooi 20 deelnemers van een club mee mogen doen. De judoka’s worden ingedeeld op leeftijd, gewicht en zoveel mogelijk op niveau. Er gaan altijd twee coaches van onze club mee en een scheidsrechter. De kinderen worden begeleid en u kunt genieten van de wedstrijden. Deze toernooien duren ongeveer een uur per groep, inclusief de prijsuitreiking. Daarna maken we een groepsfoto van de prijswinnaars voor Facebook, de site, de tv in de dojo en soms komt er ook een stukje in de krant. Voor alle judoka’s is er een prijs bij deelname, dus hoe mooi is het om de beker of medaille aan opa, oma, klasgenootjes en aan de overige judoka’s te laten zien bij de volgende training. Een regiotoernooi is leerzaam en geeft zelfvertrouwen.

Op het bord in de dojo worden deze toernooien aangekondigd. De trainers geven ook door aan de judoka’s wanneer er een nieuw toernooi bekend is zodat de oudere judoka’s waarvan ouders niet altijd meer mee komen, zelf een envelop bij Bert of Hannie kunnen vragen. Dan kunnen ze thuis overleggen of ze mee kunnen doen en de envelop met inschrijfgeld de les erna inleveren, let wel op de uiterste inschrijfdatum. De aanvangstijden van het toernooi worden via het bord in de dojo gecommuniceerd en op de site, ongeveer een week van tevoren.

Voor degene die het leuk vinden is er op zondagochtend 6 november een regiotoernooi in Boekel, er zijn nog een paar enveloppen beschikbaar. Opgeven kan bij Bert of Hannie tot 20 oktober. Op zondagochtend 11 december is het toernooi in Berlicum.

Kosten per toernooi zijn 8 euro per persoon.

Help je mee?

Sponsorkliks!


Door op onderstaande link te klikken gaat u naar de website van Sponsorkliks. Als u daar doorklikt naar de webwinkel van uw keuze en u doet daar vervolgens een aankoop dan ontvangt Budoclub Schijndel hiervoor provisie. Deze wordt beschikbaar gesteld aan onze AC. Dus hoe meer u op deze manier besteld bij uw favoriete webshop, hoe hoger het bedrag dat de AC ontvangt! Daar worden weer leuke dingen mee gedaan voor judoka’s.

Je kunt deze link ook in je favorieten zetten of als startpagina op je telefoon. Zo vergeet je het niet om de Budoclub Schijndel te sponsoren.

https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=8000&mc=app&cn=nl&ln=nl

Schermafbeelding 2022-09-04 om 20.11.59
Email Marketing Powered by MailPoet