Algemene informatie

Hierbij heten wij u van harte welkom bij onze bloeiende en actieve judovereniging. Ter verduidelijking, budo staat voor een combinatie van judo en jiu jitsu. Voorheen werd er binnen onze vereniging ook les in jiu-jitsu gegeven maar door gebrek aan belangstelling kan deze tak van sport binnen onze vereniging niet meer actief worden bedreven.

Judo is geen vechtsport die je te pas en te onpas kunt gebruiken. Het is een sport waar zowel kinderen als volwassenen veel plezier aan kunnen beleven. Judo is geestelijk, lichamelijk en motorisch zeer goed onderbouwd. Zelfbeheersing staat voorop. Kinderen met weinig zelfvertrouwen, krijgen vertrouwen in hun eigen doen en laten. Agressiviteit wordt op een sportieve manier ingetoomd.

Mocht u of uw kind interesse hebben om deel te nemen aan de lessen, stuur dan een mail via het contactformulier met daarin de naam en de geboortedatum. U krijgt dan een mail met verdere informatie. Indien de leeftijdsgroep vol zit, dan komt uw kind op de inschrijflijst, dit is vrijblijvend en kosteloos. Zodra er ruimte is, wordt u wederom geïnformeerd. We starten vanaf 6 jaar maar inschrijven kan ook vanaf 5 jaar. Als uw kind dan bijna 6 jaar is, dan informeren we of er nog steeds interesse is om te komen proberen.

Leave a Comment