Afgelopen vrijdag werd Ad Reniers verrast door voorzitter Tom Dissel. Het was die dag namelijk precies 12,5 jaar geleden dat Ad lid werd bij Budoclub Schijndel. En omdat Budoclub Schijndel trouwe leden graag in het zonnetje zet werd Ad in de dojo gehuldigd. Voorzitter Tom Dissel had er deze keer voor gekozen om de huldiging in de vorm van een interview te doen. Zo kwamen te weten dat Ad voordat hij lid werd van de Budoclub al lid was geweest van diverse judoclubs in het land, waaronder sportschool Essink in Eindhoven. Daarnaast kon Ad judoka’s de tip meegeven om vooral op een goede techniek te trainen en daarmee de wedstrijden in te gaan ipv van op kracht te gaan judo├źn omdat je daarmee vervelende blessures kan voorkomen.

De voorzitter dankte Ad voor zijn inzet bij de club omdat Ad niet alleen als judoka actief is, maar dat hij ook regelmatig als assistent trainer op de mat staat. Daarnaast is hij lid van de kascontrolecommissie.

Uit handen van secretaris Bert van Rooij ontving Ad een fraaie judolitho en voor zijn vrouw Marty was er een mooie bos bloemen.

Ad bedankt voor je trouwe lidmaatschap en je inzet bij onze vereniging!