Afgelopen woensdag heeft Toon Fransen tijdens de Algemene ledenvergadering afscheid genomen als bestuurslid van onze vereniging. Na zijn mooie afscheidsspeech, ontving hij uit handen van Diana en Rianne een leuk afscheidscadeau en een mooie bos bloemen.

17 jaar lang was Toon actief binnen het bestuur, de laatste tien jaar als voorzitter. Hij heeft vele mijlpalen binnen onze club meegemaakt. Schijndelse judoka’s met een zwarte band, deelnemers aan de Zuid Nederlandse Kampioenschappen en Nederlandse Kampioenschappen. Organisatie van vlooienmarkten samen met de Activiteiten Commissie. Huldiging en afscheid van Gerrie van Rooij. En als kroon op zijn vele vrijwilligerswerk de mooie nieuwe judo dojo. Samen met de andere vrijwilligers en met name met Bert stak hij vele uurtjes in het opknappen van de zaal. Vol trots mochten zij samen het lintje doorknippen bij de opening.

Afgelopen jaar ook nog het 50 jarig bestaan gevierd met de receptie, feestavond en het geslaagde judokamp.

Budoclub Schijndel bedankt Toon voor zijn enorme inzet. Wij zijn erg blij dat hij niet helemaal stopt binnen onze vereniging dus we zullen hem met regelmaat nog zien in de dojo.

 

judo al led 1 judo al led 2