judoka's, plaatje

Beste judoka’s,

Hopelijk hebben jullie genoten van een heerlijke vakantie en zijn jullie goed uitgerust om volgende week weer lekker te komen judoën.

De Activiteiten Commissie gaat zondag 30 augustus van start tijdens de Hartemert. We zijn vertegenwoordigd met een leuke kraam waarbij de opbrengst voor onze judoka’s zal zijn. Dus kom zeker een kijkje nemen en deelnemen aan het enveloppenspel waarbij leuke prijzen zijn te winnen en geef het door aan familie en vrienden. Vorig jaar stonden ze op het stukje van de Hema richting Cafe De Bes, aan de kant van de Marskramer.

Maandag 31 augustus starten we weer met trainen. De eerste week traint iedereen in zijn of haar judogroep zoals voor de vakantie.  De nieuwe judoka’s starten in de 2e week en hebben hiervan intussen bericht ontvangen.

Het bedrijf wat door de gemeente is aangesteld om de nieuwe vloer in onze judozaal te leggen, is later gestart dan gepland waardoor we de eerste trainingsdagen niet in onze eigen zaal kunnen. Gelukkig heeft de beheerder van de sporthal nog het e.e.a. kunnen regelen zodat we toch kunnen starten. Dit houdt in dat we op maandag 31 augustus en dinsdag 1 september weer aan de linkerkant judoën, net als in juni voor de vakantie. Op dinsdagavond 20.00 uur (na de training van groep 3) gaan we de judomatten naar onze judozaal brengen. Vele handen maken licht werk, dus als je tijd hebt om te helpen heel graag, dan is het zo gebeurd.

De trainers hebben de groepswijzigingen klaar liggen en zullen dit in de eerste week aan de ouders en judoka’s voorleggen. Judoka’s die van groep 3 naar groep 4 gaan zijn voor de vakantie al op de hoogte gesteld i.v.m. het veranderen van de trainingsdagen.

Denk er weer even aan dat de nagels van handen en voeten kort geknipt zijn, vakantie armbandjes om de arm moeten er helaas weer af, lange haren in een staartje, slippertjes in de tas om naar de judomat te lopen, lekker fris en schoon judopak aan en dan komt het helemaal goed!

Tot volgende week

Bestuur, Activiteiten Commissie en trainers