Training BC dojo

Afgelopen weekend onderstaande bericht via e-mail naar de leden/ouders verzonden om jullie te informeren over de start van het nieuwe judo seizoen en de regels waar we ons aan moeten houden de komende tijd. Mocht je deze e-mail niet hebben ontvangen stuur dan even een mailtje naar: info@budoclubschijndel.nl, dan voegen we je toe aan onze mailinglist.

Wij hopen alle judoka’s vanaf 31 augustus weer terug te zien in onze dojo!

Blijf de komende tijd je e-mail, onze website en onze Facebookpagina volgen. Mochten er dingen gewijzigd worden dan laten we dit zsm via deze kanalen weten.

[box] Beste judoka’s en ouders van judoka’s,

Hebben jullie ook zo genoten van een heerlijke vakantie en zijn jullie weer lekker uitgerust? Het bestuur, de trainers en de leden van onze AC zijn er ook weer klaar voor, vol nieuwe energie om weer lekker met jullie te gaan trainen en leuke activiteiten voor jullie te gaan organiseren. Vanaf 31 augustus kunnen jullie weer komen trainen en het goede nieuws is dat we weer in onze eigen dojo mogen. De trainingen vinden weer plaats op de gebruikelijke tijden van voor de coronacrisis.

Trainingstijden

  • Groep 1 (6-7 jaar): dinsdag 18.00 uur – 18.40 uur zaterdag 09.30 uur – 10.30 uur
  • Groep 2 (7-8 jaar): dinsdag 18.40 uur – 19.20 uur zaterdag 09.30 uur – 10.30 uur*
  • Groep 3 (8-9 jaar) dinsdag 19.20 uur – 20.00 uur zaterdag 10.30 uur – 11.30 uur *
  • Groep 4 (9-10 jaar): maandag 18.30 uur – 19.15 uur vrijdag 18.00 uur – 19.00 uur
  • Groep 5 (11-14 jaar): maandag 19.15 uur – 20.00 uur vrijdag 19.00 uur – 20.00 uur
  • Groep 6 (14+): maandag 20.00 uur – 21.00 uur vrijdag 20.00 uur – 21.00 uur

*Een gedeelte van groep 2 traint mee met 1 en de meer gevorderde judoka’s uit groep 2 trainen mee met groep 3. Van de trainster krijgt u te horen op welk tijdstip de training op zaterdag is.

Toch zijn er wel enkele regels waar we ons de komende tijd aan dienen te houden. Lees deze regels goed door en houd je er ook aan! Onze coronabegeleiders zullen jullie er ook op wijzen als dit niet gebeurd. Aanwijzingen van de coronabegeleiders dienen ten alle tijden worden opgevolgd. De regels zoals deze vanaf 31 augustus gelden. De kleedlokalen blijven nog even dicht. Het is dus ook niet toegestaan om zonder toestemming de kleedkamers te betreden (dit is op laste van de gemeente Meierijstad!) Hierdoor dienen judoka’s in judopak naar de dojo komen. De kinderen worden aan de deur afgezet, de ouders mogen helaas de trainingen nog niet bijwonen.M.u.v. kinderen die nieuw zijn. Hierbij mag een ouder/verzorger bij de eerste les aanwezig zijn op een aangewezen plaats op de tribune. Elke judoka ontsmet zijn/haar handen bij het begin en het einde van de training. Judoka’s die klaar zijn met de training nemen tas en of jas en gaan door de kleedlokalen direct naar buiten. Volgende groep judoka’s kan op aangeven van de coronabegeleiders naar beneden om hun spullen weg te leggen en gaan dan de mat op. Zorg ervoor dat je 5 minuten voor aanvang van de training aanwezig bent zodat we op tijd kunnen starten met de lessen. Laat de judoka’s thuis nog even naar de toilet gaan. Zorg zoals altijd voor schone korte nagels handen en voeten, laat de sieraden thuis, plak de (zweer)oorbellen af en lange haren in een staartje. We hopen dat we met bovenstaande regels voor iedereen veilige trainingen kunnen aanbieden en dat jullie weer met plezier kunnen komen trainen. Houdt ook rekening met elkaar bij het brengen en ophalen van de kinderen, zorg dat je 1,5 meter afstand houdt!. Indien er vragen zijn over deze mail of over de coronamaatregelen dan kunt u deze mail beantwoorden. Indien er vragen zijn m.b.t. de groepsindeling of voor de trainers, dan mag u mailen naar bernie@budoclubschijndel.nl

Met vriendelijke groeten,

Het bestuur van Budoclub Schijndel

Tom Dissel – Voorzitter

Bert van Rooij – Secretaris

Pascal van Oers – Penningmeester[/box]