Op zaterdag bij de Judo Cup Brabant in Liempde hebben Vinz Goossens en Lars van Esch al hun wedstrijden gewonnen en werden 1e. Sem Dobbelsteen won zijn eerste wedstrijd met een hele mooie houdgreep. Siem van Esdonk scoorde in zijn 4e wedstrijd met een prachtige worp een ippon, Siem en Sem behaalden allebei de 2e prijs. Skip van Geffen stond ook goed te judoën en werd 3e.

Aaron en Tenzin van Osch hebben deelgenomen aan het Internationale Residentie Judotoernooi in Den Haag. Aaron is 7e geworden en Tenzin 5e, een hele mooie prestatie bij dit nationale en internationale toernooi voor judoka’s onder de 17 jaar. Aaron had aansluitend nog deelgenomen aan een judoclinic van Roy Meyer.

Judovereniging Boekel had het op zondag weer goed voor elkaar en zette een goed georganiseerd regiotoernooi neer. De judoka’s waren goed ingedeeld op leeftijd, gewicht en niveau waardoor er mooie wedstrijden plaats vonden voor ieder wat wils. Mick en Sydney Lubbers kwamen met verrassende linkse technieken en Lenn van Delft was weer kampioen in snelle ippons. Youri Fransen en Sven van de Veer hielden het spannend tot de laatste minuut tijdens de onderlinge wedstrijd voor goud. Beiden scoorden een waza-ari (7 punten) en uiteindelijk moest de scheidsrechter beslissen wie het beste en meeste had aangevallen wat de doorslag van het winnen werd. Roan Beekwilder heeft na een paar zware toernooien met alleen maar tegenstanders met hele hoge banden, nu in Boekel kunnen laten zien wat hij bijgeleerd had en won al zijn wedstrijden met een ippon.

Uitslagen: 1e prijs Mick Lubbers, Lenn van Delft, Roan Beekwilder, Sem Ewalds, Wout Verbruggen, Vinz Goossens, Sven vd Veer, Tjeu van Eerd

2e prijs: Vernon Beekwilder, Sydney Lubbers, Youri Fransen

3e prijs: Sjef v Eerd, Sil Voets, Xavi v Lieshout

4e prijs: Tijn Baijens, Sem Verwegen, Wesley Fransen