De Brabant Cup finale vond plaats in Oisterwijk. Wout Verbruggen sloot deze finale af met een mooie 1e prijs. Siem van Esdonk stond als vanouds te judoën en behaalde net als Skip van Geffen en Vinz Goossens de 2e prijs als einduitslag van al deze toernooien. Hele mooie resultaten na de vele toernooien.

Aaron van Osch deed mee aan de Adlercup in Frankfurt bij de jongens onder de 16 jaar en hij won al zijn wedstrijden, keurige 1e prijs.

Het regiotoernooi in Boekel leek in sommige poules wel op de clubkampioenschappen. Er deden bij toeval veel judoka’s uit Schijndel mee in de dezelfde leeftijd- en gewichtscategorie waardoor ze elkaar troffen op de wedstrijdmat. En als dit dan ook nog eens je trainingsmaatje is dan ken je je tegenstander door en door. Zoals Cas Ewalds en Wes van Delft, het gaat meestal gelijk op met aanvallen en scoren, dit keer won Wes de onderlinge wedstrijd. Ook de vriendinnen en judomaatjes Ize van Esch en Niene Kerkhof overkwam hetzelfde en daarnaast moesten zij ook nog tegen Tijn vd Noort. Tijn kreeg elke wedstrijd weer wat vertrouwen in zichzelf. Zijn broer Jip viel veel aan met de heupworp waarbij het telkens net niet lukte om zijn tegenstander helemaal te tillen, hierdoor won hij zijn wedstrijden wel door goed aan te vallen. Lou van Breugel en Len Rijkers bekeken samen hun tegenstanders, overlegden veel over alles wat in de zaal gebeurde en ook zij streden tegen elkaar. In de laatste groep Djordy Snellen en Mats van Houtum, mooi elkaar tips geven maar ook een mooie wedstrijd tegen elkaar draaien. Thomas Brok won veel wedstrijden, het ging in zijn poule gelijk op met gewonnen wedstrijden en daarna werden de punten belangrijk. Ondanks dat hij 2 ippons (hoogste score) behaalde en een waza ari (7 punten) kwam hij op de 3e plaats i.p.v. op de 2e plaats te staan. Morris van Gorkum en Lars van Esch stonden stevig in balans en hun tegenstanders lukte het niet om ze om te krijgen, ze wonnen allebei al hun wedstrijden. Jens Broeren, Luciano Miller en Sil vd Vleuten werkten ontzettend hard. Bij Jens werden veel wedstrijden door de scheidsrechter beslist omdat ze gelijk opgingen, hij gaf niet op en de laatste had hij in zijn voordeel.

1e prijs: Lars van Esch, Len Rijkers, Djordy Snellen, Morris van Gorkum, Wes v Delft
2e prijs: Niene Kerkhof, Cas Ewalds, Luciano Miller, Jip vd Noort
3e prijs: Thomas Brok, Lou v Breugel, Ize v Esch, Jens Broeren, Sil vd Vleuten, Mats v Houtum
4e prijs: Tijn vd Noort