De afgelopen week mochten de judoka’s laten zien wat ze bijgeleerd hebben het afgelopen half jaar en hoe ze ieder op zich, vooruit gegaan zijn. Waarbij het trainen uiteraard ook meetelt, het is niet alleen maar het examen wat er toe doet. De tribunes zaten 4 dagen vol met familie en zij konden net als de trainers genieten van de mooie examens.

Met hun judorapport, nieuwe slip of band gingen zij trots de mat af en kunnen zij na volgende week gaan bijkomen tijdens de judovakantie.
A.s. vrijdag en zaterdag sluiten we het seizoen af met de vriendjes/vriendinnetjes/broertjes/zusjes trainingen. Kom gezellig meedoen.

Het is judovakantie vanaf maandag 10 juli t/m donderdag 31 augustus. Op vrijdagavond 1 september openen we het seizoen met een Japanse zoektocht, je hoeft hiervoor niet aan te melden, we gaan ervan uit dat jullie gezellig aansluiten als je kunt. Zet alvast in de agenda. Hou hiervoor de site en facebook in de gaten indien de weersomstandigheden twijfelachtig zijn.

Vanaf maandag 4 september starten de judolessen weer. Wij wensen jullie allemaal alvast een hele fijne zomervakantie toe.