Zaterdag 9 juni om 10.00 uur stonden de twee bussen al klaar om de gezellige groep van 99 judoka’s en begeleiders naar Duinoord te brengen.
Voor sommige kinderen het allereerste uitje zonder ouders, ook voor de ouders een beetje spannend, maar die spanning was binnen een paar minuten verdwenen toen we eenmaal bij Duinoord binnen waren. Het klimbos, de trampolines, quad rijden, lasergamen, midgetgolf, springkussens en later op de dag lekker onder de sproeiers door met het warme weer. En niet te vergeten lekkere ijsjes, drinken, frietjes, snacks, slushpuppies, broodjes, pannenkoeken, watermeloen, ijsblokjes, tja teveel om op te noemen. Jong en oud wist het allemaal te vinden en hoefde niets te kort te komen. Een enkele pleister werd er uitgedeeld. En verder konden ze fijn spelen waar ze wilden. Om 18.00 uur gingen we richting Schijndel waar de ouders weer blij waren om ons te zien.

Activiteiten Commissie bedankt voor de organisatie. Judoka’s gezellig dat jullie er bij waren. Trainers en judoka’s van de seniorengroep bedankt voor de begeleiding. Zo kunnen we allemaal terugkijken op een gezellige geslaagde dag.

Kijk voor meer foto’s:

Uitstapje 2018 Duinoord – album 1

Uitstapje 2018 Duinoord – album 2