Het judoseizoen zit er op. We gaan lekker bijkomen van het harde werken, fijne trainen en lesgeven. Ook het bestuur en de Activiteiten Commissie gaan even genieten van een paar weken geen judo. De Activiteiten Commissie gaat weer het eerste van start met de Hartemert in augustus. Natuurlijk zijn we weer vertegenwoordigd met een leuke kraam waarbij de opbrengst voor onze judoka’s zal zijn. Dus kom zeker een kijkje nemen en deelnemen aan het enveloppenspel waarbij leuke prijzen zijn te winnen en geef het door aan familie en┬ávrienden.

De trainers gaan de groepswijzigingen voorbereiden en nieuwe judoka’s aan het einde van de schoolvakantie berichten wanneer zij kunnen starten.

Als de school weer begint, 31 augustus, dan starten we ook weer met trainen. De eerste week traint iedereen in zijn of haar judogroep zoals voor de vakantie. Als je doorstroomt naar een volgende groep dan krijg je daar in de eerste week bericht van. De nieuwe judoka’s starten in de 2e week.

Wij willen alle vrijwilligers die onze club dit seizoen weer gesteund hebben, bedanken voor de inzet. En natuurlijk de sponsoren die ons financieel gesteund hebben.

Fijne zomervakantie !