Beste leden en ouders,
In de persconferentie van vrijdag 26 november is aangekondigd dat alle sporten na 17.00u de deuren dicht moeten houden. Dit geldt dus helaas ook voor onze trainingen van maandag tot en met vrijdag die allemaal na 17.00u zijn.
In deze mail de laatste maatregelen en het bezoek van de Sint.
Dinsdag 30 november 2021.
We hebben contact gehad met de Sint en zijn Pieten. De Sint wil heel graag judoka’s van judogroep 1/2/3 zien en samen hebben we bedacht dat we dit gaan doen door middel van een drive through. De Sint zal onder het afdak van de grote sporthal staan. Hier kan dan langs gereden worden met de auto. Vanaf 18.30 tot 19.15 kun je aansluiten in de rij. De judoka’s krijgen iets lekkers en misschien wel een kadootje 😉. We hopen er zo toch een klein feestje van te maken!
Judo training maandag t/m vrijdag
We wachten nog even het protocol af van de gemeente Meierijstad, maar we gaan er nu vanuit dat de trainingen NIET doorgaan.
– Zaterdagochtend training
Voor groep 1/2/3 is op de gebruikelijke tijd de training.
Voor groep 4/5/6 willen we kijken of er animo is om een training te geven op zaterdag ochtend van 11.45-12.45u. We willen jullie vragen onderstaande datumprikker in te vullen met naam van de judoka uit 4/5/6 als hier interesse voor is. Bij voldoende deelnemers kan dit doorgaan.
–> Schrijf je in voor ‘Zaterdag Ochtend Judo Training Groep 4/5/6’ – https://datumprikker.nl/p3xshpn2kx58tij6
Uiteraard vragen wij aan iedereen om de basisregels om coronabesmettingen te voorkomen na te leven. Blijf dus thuis als je corona gerelateerde klachten hebt en laat je testen! Dan kunnen we er samen voor zorgen dat we weer op een normale manier kunnen gaan sporten.
Alles is nog erg onzeker, dus hou de mail/ website / Facebook in de gaten voor de laatste nieuwtjes.
Met vriendelijke groeten
Bestuur, trainers en activiteiten commissie Budoclub Schijndel