Op vrijdag was voor de ouders van groep 4, 5 en 6 de aftrap van de Ouder PLUS kind trainingen. En op zaterdag werden de judoka’s van groep 1, 2 en 3 verwacht. Een grote opkomst zowel op vrijdag als op zaterdag. Met veel plezier lieten de judoka’s zien hoe het moest en vertelden zij de ouders, tante / oom / broer / zus / vriend / opa 0f het wel of niet goed ging. Voor alle ouders en aanwezigen die mee deden was er na afloop een groot applaus.

De trainers willen nogmaals iedereen bedanken voor de aanwezigheid en de enthousiaste reacties. Ook de ouders die op zaterdag na afloop van alle trainingen verschillende judojassen mee naar huis hebben genomen om ze te wassen, alvast ontzettend bedankt. Dan kunnen ze weer schoon de kast in voor een volgende keer.

Foto’s groep 1,2,3 

Foto’s groep 4,5,6

Bestuur en trainers Budoclub Schijndel

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA