De Schijndelse judoka’s hebben met succes deelgenomen aan het toernooi in Rosmalen. Met maar liefst 9 eerste prijzen gingen ze huiswaarts.

Spannend zeker als je voor de eerste keer deelneemt zoals Jesse Spierings en Stan Copier. En ze zaten ook nog in dezelfde gewichtspoule. Meteen de eerste wedstrijd mochten ze tegen elkaar. En ook Virgile Marinus en Gavin Prinsen troffen elkaar op de mat. Spannende partijen volgden. Bert van Straaten verraste zijn tegenstander met een prachtige linkse worp en vol ippon waarbij hij zelf niet eens in de gaten had dat hij in een keer gewonnen had. Anouk Vorstenbosch had flinke jongens tegen maar gaf niet op en won uiteindelijk met een houdgreep. Boyd Prinsen had privéles van zijn grote broer Gavin gehad en bracht het meteen in de praktijk met een goede score. Jochem en Joëlle Vorstenbosch, Timo Broeren, Devon Kools en Stijn vd Velden bleven ongeslagen en werden kampioen. Jordy Schellekens en Wout vd Heijden gaven goede tegenstand en bleven doorzetten. De coaches gingen na afloop trots weer richting Schijndel.

Uitslagen:

1e prijsDevon Kools, Jesse Spierings, Jochem Vorstenbosch, Boyd Prinsen, Virgile Marinus, Bert van Straaten, Joëlle Vorstenbosch, Timo Broeren, Stijn vd Velden

2e prijs Stan, Copier, Anouk Vorstenbosch, Bram Kastelijn

3e prijs Gavin Prinsen, Jordy Schellekens, Wout vd Heijden

P1070194 P1070197 P1070201 P1070207 P1070212 P1070215 P1070216