Heerlijk gejudood, spannende wedstrijden, weer wat geleerd, een mooie beker als prijs voor iedereen die zijn best had gedaan. 22 Schijndelse judoka’s deden er mee en samen met Bert, Anouk en Bernie hadden ze er veel zin in.

Sidney en Sven deden voor de eerste keer mee aan een toernooi en stonden goed te judoën. Beide judoka’s lukte het om te scoren, Sidney won zelfs 3 wedstrijden in zijn grote poule. Sven scoorde tegen een oranje band. Lenn en Siem maakten prachtige heupworpen, helemaal getild. De balansverstoring was bij Elvera en Mingus heel goed. Skip en Aaron bekeken goed naar een geschikt moment om over te nemen. En wat spannend dat er in een paar poules zelfs om de 1e en 2e prijs gestreden werd tegen clubmaatjes. Dit was bij Jidde en Jan, Vinz en Reggie, Lars en Siem het geval. Reggie had nog even een moeilijk momentje met pijn maar hervatte zich heel goed. Jago, Daan H en Wout zaten in een pittige poule met gevorderde wedstrijdjudoka’s maar stonden hun mannetje toch goed. Paul vond het best spannend en het ging na de eerste wedstrijd steeds beter. Sem, Daan B en Skip scoorden veel ippons. Tjeu, Aaron en Daan H zaten in een poule met hun oude trainingsmaatje Lars, een kleine reünie op de mat, lekkere sportieve wedstrijden met schouderklopjes over en weer. En de coaches, die waren niet voor niets weer lekker vroeg uit hun bed gekomen. Gefeliciteerd allemaal !

Uitslagen:

1e prijs: Vinz Goossens, Daan Bast, Lenn van Delft, Siem van Esdonk, Skip van Geffen, Jidde v Wordragen, Aaron van Osch, Mingus van Schijndel

2e prijs: Reggie Lommers, Lars van Esch, Jan van Boxtel

3e prijs: Sem Ewalds, Wout Verbruggen, Paul van Heeswijk, Tjeu van Eerd, Elvera v Kronenburg, Sven vd Veer

4e prijs: Sidney Lubbers, Jago Cooijmans, Daan vd Heuvel