Met 25 deelnemers was Budoclub Schijndel van de partij op het judo regiotoernooi  in St. Michielsgestel. Voor veel judoka’s pas de eerste of tweede keer dat ze gingen deelnemen, dus extra spannend.

Noah, Julian, Mats,  Bert en Devon deden voor de eerste keer mee. Boyd, Mano, Sam en Janneke voor de 2e keer. Ze maakten mooie partijen. Bij de ene judoka lukte het al echt om met een worp te scoren terwijl een andere het deed met een houdgreep. Mats en Sam vonden het heeeel spannend. Noah probeerde ook heel goed om uit de houdgreep te komen, hij gaf niet zomaar op. Janneke deed het zo mooi mogelijk op techniek, als ze de volgende keer sneller en feller judood dan zal ze goed scoren. Jordy liet zich niet zomaar werpen en zetten stevig in. Bert had geen beginners tegen, dit was wel jammer voor de eerste keer maar als hij een paar toernooien verder is dan kunnen ze voor hem aan de kant gaan. Bas kreeg een paar keer een flinke worp tegen maar kwam heel sterk terug. Jessie en Jelle probeerden te scoren maar dit viel niet mee.

Bjorn , Gavin en Stijn zitten wat moeilijker ingedeeld zodat ze meer moeten werken en niet alle tegenstanders binnen een paar tellen neergooien. Dit ging ze goed af. Rodi en Joëlle gebruikten hun kracht en scoorden er goed mee. Jamie lette goed op tijdens het judoën en dit was een mooie vooruitgang op de vorige keer.

De dames Anne en Maud hadden onderling een spannende strijd in hun poule. En ook Joey en Vinny maakten het extra spannend door tegen elkaar om de eerste prijs te strijden in dezelfde poule evenals Wout Heijmans en Wout vd Heijden.

Uitslagen:

1e prijs  Joey Bozelie, Mano van Kaathoven, Rodi Wouters, Wout Heijmans

2e prijs  Vinny v. Alebeek, Devon Kools, Jamie Kivits, Gavin Prinsen, Bjorn Groenendaal, Bas v.Heertum, Jordy Schellekens, Wout v.d. Heijden, Joëlle Vorstenbosch

3e prijs  Boyd Prinsen, Julian v. Thiel, Stijn vd Velden, Anne Bruggeman

4e prijs  Sam v.Heertum, Noah Bremmers, Mats Godwaldt, Bert van Straaten, Jelle Wouters, Jessie Bozelie, Maud vd Ekart, Janneke v.d. Heuvel

Gefeliciteerd allemaal

 

IMG_55441 P1060285 P1060293