Op dinsdag 2 december kwam Sinterklaas samen met zwarte piet Carlos een bezoek brengen aan onze judoka’s van groep 1 t/m 3.

Het was weer hartstikke leuk, mooie cadeaus, gewonnen van Carlos met wedstrijdjes en Sinterklaas nam uitgebreid afscheid.
De judoka’s waren begonnen met het zingen van liedjes en ook Nick en Danny werden even hartelijk toegezongen aangezien ze jarig waren. Elke groep had na het welkomstwoord van Marga en Sinterklaas een demonstratie gegeven. Van judokoprollen tot verschillende worpen, houdgrepen en wedstrijdjes.

Daarna was de prijsuitreiking van de kleurplaten, er zaten weer hele mooie bij. Nils, Luuk, Stan, Sven, Jamie en Wout wonnen dit jaar de prijs in hun leeftijdscategorie.

Toen was het de beurt aan Carlos om te laten zien of hij nog wat had bijgeleerd, het pak paste nog en toen koos hij de uiteraard de kleinste eerst, maar Aaron gaf hem geen schijn van kans. Hij keek hem zo aan dat Carlos eerst bang wegrende. Maar ook Nick en Sam wonnen al snel met een ippon. Na afloop kreeg Carlos ook nog een groot applaus en zette hij een leuke polonaise in. Daarna was het de beurt aan Sinterklaas en alle judoka’s mochten bij hem komen voor een cadeau in ontvangst te nemen. De meisjes hadden een tekenspin en de jongens een boksbal met handschoenen, tot grote blijdschap van de kinderen.

Na een uitgebreid afscheid van de judoka’s, trainers, de Activiteiten Commissie, ouders en aanwezige broertjes en zusjes kwam aan het sinterklaasbezoek een einde.

Foto’s kun je bekijken via het fotoboek van de site.