Met 18 judoka’s gingen we naar het regiotoernooi dat georganiseerd werd door judovereniging De Wa Kwai in Veghel. De oudste judoka’s mochten als eersten de mat op. Nour en Sven moesten het tegen elkaar opnemen. En ook Roan en Tjeu stonden tegenover elkaar in hun eerste wedstrijd. De onderlinge wedstrijd tussen Vinz Goossens en Jelte Scheepers bleek om de finaleplaats te gaan. Jelte kwam eerst voor met een waza ari maar Vinz kwam sterk terug en kreeg hem in de houdgreep. Sil Voets vond zijn eerste toernooi heel spannend maar keek goed hoe het allemaal ging, en de laatste wedstrijd lukte het om te scoren en won hij.
Jayden was supertrots op zijn 2e prijs en straalde na afloop helemaal. Sjef vond het jammer dat de scheidsrechter zijn tegenstander op beslissing liet winnen want hij had het gevoel dat hij meer had aangevallen. En dan is het best moeilijk om daarna er weer flink tegenaan te gaan.
Gelukkig ging de mooie spreuk die daar in de judozaal hing, goed op: Het is niet belangrijk om beter te zijn dan de ander maar beter dan gisteren.

Gefeliciteerd allemaal met jullie verdiende prijzen !

1e prijs : Riva de Haas, Sven vd Veer, Tjeu van Eerd, Sem Dobbelsteen, VInz Goossens, Vernon Beekwilder, Mick Lubbers

2e prijs: Jayden Putmans, Jelte Scheepers

3e prijs: Sidney Lubbers, Nour Khawatmy, Daan vd Heuvel, Sil Voets, Tijn Baijens, Sjef van Eerd

4e prijs: Roan Beekwilder, Jurre Leerssen, Saartje Schram