Intussen zijn we buiten alweer een beetje meer bezig met echt judoën. We hebben een buiten judomat en tezamen met 2 grote zeilen die we uitzetten op het veld, kunnen we weer rollen, vallen,  houdgrepen en kanteltechnieken maken en lekker stoeien. En ook hebben de trainers nieuwe spellen en spelmaterialen zodat de tikspellen, warming-up en afsluiting weer eens wat anders zijn.

We hebben besloten om de lessen van drie kwartier uit te breiden naar een uur training. Mede omdat we nu meer mogelijkheden hebben met de matten en het zeil erbij en zo de les nog beter kunnen invullen.

Dit betekent op maandagavond groep 4, 5 en 6 van 18.30 – 19.30 uur. Op zaterdagmorgen groep 1, 2 en 3  van 10.30- 11.30 uur. Dit gaat in vanaf a.s. zaterdag 17 april.

Blijf de site en mail in de gaten houden voor het geval we het helaas toch af moeten zeggen i.v.m. te slechte weersvoorspellingen of omstandigheden.

En blijf voorlopig de kinderen goed aankleden, het is af en toe echt fris, ook als ze op de grond bezig zijn. Beter wat uit doen dan te koud.

De judoka’s van groep 1 t/m 3 mogen nog steeds hun banden aandoen voor spelvormen. Groep 4 t/m 6 mag intussen ook de judojas meenemen voor het inzetten.

Vanaf maandag 3 mei is het meivakantie t/m zaterdag 15 mei. Vanaf maandag 17 mei worden de lessen weer vervolgd en we blijven hoop hebben dat we misschien rond die tijd wel weer de zaal in mogen, duimen jullie mee?