De Schijndelse judoka’s hadden er weer zin in, het regiotoernooi vond deze week plaats in Keldonk. Helaas waren er niet zoveel aanmeldingen van andere verenigingen waardoor de poule’s niet in elke klasse makkelijk in te delen waren voor de organisatie. Soms beginners bij gevorderden judoka’s en wat grotere gewichtsverschillen hier en daar. Maar met een ervaring rijker en met meer zelfvertrouwen zijn de judoka’s toch trots naar huis gegaan met een mooie prijs. Jason en Jonathan namen voor de eerste keer deel en stonden hun mannetje goed op de mat. Jason won al zijn partijen met een houdgreep en Jonathan maakte een hele moeilijke maar sterke houdgreep en won ook een wedstrijd. Lorenzo stond voor de 2e keer op de wedstrijdmat en had pittige mannen tegen met meer ervaring maar hij werd toch mooi verdiend 1e. Stan maakte veel linkse aanvallen wist hiermee zelfs 3 wedstrijden te winnen. Vinny maakte mooie combinaties van worpen. Bart en Joey gaven ook niet op en bleven zich sterk verdedigen en goed aanvallen. Ook Elvera, klein van stuk maar wordt steeds feller op de mat, bleef doorzetten met een goede heupworp. Gavin judode heel goed maar had de pech dat hij met twee andere poulegenoten evenveel gewonnen wedstrijden had waardoor de puntentelling doorslaggevend was, helaas voor hem hadden de anderen net meer punten. Anouk won haar eerste partij met een ippon. Fleur, Joeri en Boyd wonnen al hun wedstrijden en werden kampioen. Bij Virgile en Devon wilde het vandaag niet lukken. Sophie ging er lekker pittig in en won twee keer met een yugo. Aaron viel goed aan en probeerde zijn nieuwe combinaties uit. Nick stond zijn mannetje en gaf niet op, zelfs in de houdgreep bleef hij proberen. Joelle was terug op de wedstrijdmat na een tijdje en moest er weer even in komen. Jan verdedigde goed maar kwam helaas niet tot zelf scoren. Jordy judode lekker op zijn manier en won een wedstrijd met een houdgreep. Ilona was vol van de spanningen maar gaf niet op, haar laatste wedstrijd won ze met een houdgreep.

Hier en daar toch nog een traantje na verlies maar de judoka’s gingen gelukkig weer trots huiswaarts richting Schijndel.

Coaches Wilco, Bert en Bernie

Uitslagen:

1e prijs: Lorenzo van Berkel, Fleur Steenbakkers, Joeri vd Wijdeven, Boyd Prinsen, Vinny v Alebeek, Jason van Vliet

2e prijs: Sophie vd Brand, Aaron van Osch, Elvera v Kronenburg, Stan Copier

3e prijs: Joelle en Anouk Vorstenbosch, Gavin Prinsen, Jordy Schellekens, Joey Bozelie, Bart v Gerwen, Devon Kools, Ilona vd Leij, Virgile Marinus

4e prijs: Nick vd Wal, Jan Kuijpers, Jonathan Steenbakkers

2015-05-31 10.47.23

Aanvang wedstrijden

2015-05-31 10.47.01

Vooraan : Gavin, Joeri, Sophie, Nick
Achteraan: Jordy, Virgile, Fleur, Anouk, Joelle, Jan

2015-05-31 12.30.28

Vooraan: Vinny, Boyd, Elvera, Joey
Achteraan: Devon, Aaron, Jonathan, Jason, Stan, Ilona, Bart

GEFELICITEERD ALLEMAAL