Judovereniging Yushi Ghasi uit Den Dungen organiseerde het regiotoernooi en Budoclub Schijndel nam deel met 18 judoka’s.

Sjoerd Geerts nam voor de eerste keer deel, Loes Plugers en Pleun Smits voor de 2e keer. Ze stonden goed in balans en probeerden te scoren. Judomaatjes Lars van Esch en Wout Verbruggen zaten in dezelfde poule en streden uiteindelijk samen om de 1e en 2e prijs. En Kaj Uceler en Niene Kerkhof waren ook de beste in hun poule. Morris van Gorkum had evenveel gewonnen wedstrijden als zijn tegenstanders, ze waren echt aan elkaar gewaagd, Morris won uiteindelijk de poule omdat hij de meeste punten had.

Len Rijkers, Lou van Breugel, Dieke Verbruggen, Jens Broeren en Roos Vermeer zaten een niveau hoger en moesten er flink tegenaan. Luc Brullemans, Tijn en Jip vd Noort stonden hun mannetje ook en gaven niet op. Helaas moesten Bram Rijsdijk en Jago Cooijmans met de wedstrijden stoppen vanwege een verkeerde val, hopelijk herstellen ze spoedig weer en kunnen ze snel de judomat weer op.  

De uitslagen op een rijtje:

1e prijs: Morris v Gorkum, Niene Kerkhof, Lars van Esch
2e prijs: Kaj Uceler, Len Rijkers, Sjoerd Geerts, Lou v Breugel, Dieke en Wout Verbruggen
3e prijs: Luc Brullemans, Tijn en Jip vd Noort, Jens Broeren, Pleun Smits, Loes Plugers, Roos Vermeer