Hoera ! We mogen eindelijk naar binnen na al die maanden!

Als trainers staan we te springen om nog meer met judo bezig te kunnen zijn, ook al waren we erg blij met het enthousiasme van de kinderen buiten. Nadat het bestuur had gezorgd voor de buitenmatten en we aan de slag konden op het grote zeil, begon het alweer meer op echt judoën te lijken. Hieronder wat foto’s van de circuittraining met dobbelen en teamverband met het zwarte band spel.

Het bereik met lesgeven buiten, uitleggen en afleiding is echt een groot verschil met binnen in onze judozaal. Dus hoe fijn is het dat we binnen door kunnen gaan. We gaan fijn trainen voor de volgende band of slip zodat we voor de grote vakantie de judo examens ook nog kunnen organiseren.

Vanaf vrijdag 21 mei starten we weer op de reguliere tijden met judogroep 4, 5 en 6.
En zaterdag 22 mei met groep 1, 2 en 3 verdeeld over 2 groepen zoals voorheen. A.s. maandag is het 2e Pinksterdag dus deze trainingen komen wel te vervallen.

Trainingstijden

Groep 1 :         dinsdag 18.00 uur – 18.40 uur / zaterdag 09.30 uur – 10.30 uur
Groep 2 :         dinsdag 18.40 uur – 19.20 uur / zaterdag 09.30 uur – 10.30 uur**
Een gedeelte van groep 2 traint op zaterdag mee met gr 1 en de gevorderde judoka’s met gr 3.
Groep 3 :         dinsdag 19.20 uur – 20.00 uur / zaterdag 10.30 uur – 11.30 uur
Groep 4 :         maandag 18.30 uur – 19.15 uur / vrijdag 18.00 uur – 19.00 uur
Groep 5 en 6 :  maandag 19.15 uur – 20.00 uur /vrijdag 19.00 uur – 20.00 uur

Toch zijn er wel enkele regels waar we ons aan dienen te houden. Lees deze regels goed door en houd je er ook aan! Onze coronabegeleiders zullen de kinderen ontvangen..

De regels zoals deze tot nader bericht gelden:

  • De kleedlokalen blijven nog even dicht (dit is op laste van de gemeente Meierijstad!) Hierdoor dienen judoka’s in judopak naar de dojo komen. judoka’s van 13 t/m 17 jaar moeten bij binnenkomst en verlaten een mondkapje dragen, bij het trainen natuurlijk niet.
  • De kinderen worden aan de deur afgezet, de ouders mogen helaas de trainingen nog niet bijwonen.
  • Elke judoka ontsmet zijn/haar handen bij het begin en het einde van de training.
  • Volgende groep judoka’s kan op aangeven van de coronabegeleiders naar beneden om hun spullen weg te leggen en gaan dan de mat op. Zorg ervoor dat je 5 minuten voor aanvang van de training aanwezig bent zodat we op tijd kunnen starten met de lessen.
  • Laat de judoka’s thuis nog even naar de toilet gaan. Zorg zoals altijd voor schone korte nagels handen en voeten, laat de sieraden thuis, plak de (zweer)oorbellen af en lange haren in een staartje.

We hopen dat we met bovenstaande regels voor iedereen veilige trainingen kunnen aanbieden en dat jullie weer met plezier kunnen komen trainen. Houdt ook rekening met elkaar bij het brengen en ophalen van de kinderen, zorg dat je 1,5 meter afstand houdt.

Indien er vragen zijn m.b.t. de groepsindeling of voor de trainers, dan mag u mailen naar bernie@budoclubschijndel.nl

Trainers en bestuur van Budoclub Schijndel