Wat was het een superdag, heel warm, samenwerken, tokkelen, heel veel drinken, ijsjes, frietjes, elkaar helpen # geslaagd dus

De Activiteiten Commissie had het jaarlijkse uitje georganiseerd, dit keer een survivaldag bij de Hooghei in Berlicum. In vier groepen mochten de judoka’s de spellen en activiteiten gaan doen onder begeleiding van de trainers en judoka’s van groep 6 en ook de oudste judoka’s van groep 5 waren erg behulpzaam bij het helpen van de jongere judoka’s. Heel mooi om te zien zodat een ieder de activiteiten ook kon doen. Tokkelen was niet niks, toen sommigen de toren al zagen moesten ze al slikken, wat een hoogte. Niets moest en proberen mocht sowieso. Hard vloog je door de lucht om aan het einde weer opgevangen te worden en te remmen. Touwtrekken, over banden slingeren van de een naar de volgende, door een soort spinnenweb kruipen, stappen of zelfs duiken zonder de touwen aan te raken. Bij de hogere touwen konden de teamgenoten de lichtste optillen en meehelpen.

Een heerlijk koud ijsje tussendoor en heel veel ranja werd verzorgd door Marga, Debby, Renske en Chantal van de Activiteiten Commissie.

En de sloot was verreweg voor de meesten met dit warme weer erg aantrekkelijk met touwslingeren, op een vlot naar de overkant, klimmen en klauteren en natuurlijk veel plonsen.  Daarna was het tijd voor de frietjes en snacks. Honger! dat krijg je dus echt van de activiteiten was te zien 😉

Aangezien het eten lekker vlot verliep was er ook nog even tijd om te voetballen, zelf even rustig wat te spelen of mee te doen met 3 is teveel op het veld.

Veel leuke reacties gehoord dus we kijken terug op een geslaagde dag. Zie hieronder de link voor de foto’s.

Foto’s uitstapje 2022 Survival – De Hooghei Berlicum